Technische ondersteuning

Organiseert u een evenement en heeft u behoefte aan technische ondersteuning bij de conceptie, installatie en bediening van AV apparatuur? Bastiaansen AV Services in Roosendaal beschikt over grondige kennis van de meest gebruikte audiovisuele systemen en heeft ruime ervaring met AV support bij alle soorten evenementen. Onze klanten zijn gerenommeerde AV bedrijven in Nederland, België en Duitsland.

De aankleding van een evenement is tegenwoordig meer dan wat microfoons, luidsprekers en lichten. Uw evenement staat of valt met een opvallende presentatie die van begin tot eind gesmeerd verloopt. De juiste verlichting op het juiste moment, kristalhelder geluid en eventueel speciale effecten om presentaties of optredens op te luisteren. Met Bastiaansen haalt u een AV specialist in huis die uw wensen soepel kan omzetten in de juiste AV oplossingen.

Bastiaansen kijkt verder dan alleen techniek. Wij gaan graag met u om de tafel om te bespreken welke AV oplossing het beste bij uw evenement past. Dat kan gaan over de te kiezen ruimte, de indeling daarvan, de keuze van het type verlichting en geluidsapparatuur, etc. Om het even of het gaat om een sobere, zakelijke presentatie of een productlancering met aansluitend een DJ, Bastiaansen heeft een passend antwoord op al uw vragen.

AV support op maat

U kunt al uw AV uitdagingen met een gerust hart overlaten aan de AV experts van Bastiaansen. Daarbij kunt u denken aan de volgende zaken:

  • volledige op- en afbouw en bediening van audiovisuele apparatuur bij congressen, festivals en vuurwerkshows
  • technische ondersteuning van uw evenement ter plekke
  • installatie van break-out rooms op uw locatie
  • controleren en managen van presentaties vanuit een centrale plek
  • bedenken van complete AV oplossingen voor de omlijsting van uw evenement
  • audiovisueel projectmanagement van A-Z