Technische ondersteuning

Organiseert u een evenement en heeft u behoefte aan technische ondersteuning bij de conceptie, installatie en bediening van AV-apparatuur? Bastiaansen Services beschikt over uitgebreide kennis van de meest gebruikte audiovisuele systemen en heeft ruime ervaring met AV-support bij allerlei soorten evenementen. Onze klanten zijn gerenommeerde AV-bedrijven in Nederland, België en Duitsland.

Tegenwoordig is de aankleding van een evenement meer dan alleen wat microfoons, luidsprekers en lichten. Uw evenement staat of valt met een opvallende presentatie die van begin tot eind soepel verloopt. De juiste verlichting op het juiste moment, kristalhelder geluid en eventuele speciale effecten om presentaties of optredens extra bijzonder te maken. Met Bastiaansen-Services haalt u een AV-specialist in huis die uw wensen moeiteloos kan omzetten in de juiste AV-oplossingen.

Bastiaansen-Services kijkt verder dan alleen techniek. Wij gaan graag met u om de tafel om te bespreken welke AV-oplossing het beste bij uw evenement past. Dat kan gaan over de keuze van de ruimte, de indeling daarvan, het type verlichting en geluidsapparatuur, enzovoort. Of het nu gaat om een sobere, zakelijke presentatie of een productlancering met aansluitend een DJ, Bastiaansen-Services heeft voor al uw vragen een passend antwoord.

AV-support op maat

U kunt al uw AV-uitdagingen met een gerust hart overlaten aan de AV-experts van Bastiaansen-Services. Hierbij kunt u denken aan de volgende zaken:

  • Volledige op- en afbouw en bediening van audiovisuele apparatuur bij congressen, festivals en vuurwerkshows
  • Technische ondersteuning van uw evenement ter plaatse
  • Installatie van break-out rooms op uw locatie
  • Controleren en managen van presentaties vanuit een centrale plek
  • Bedenken van complete AV-oplossingen voor de omlijsting van uw evenement
  • Audiovisueel projectmanagement van A tot Z.