Over ons

Jordy Bastiaansen, oprichter van Bastiaansen Services, heeft ruim 10 jaar ervaring in de AV branche. Na het volgen van de opleiding tot AV technicus en het werken als freelancer in de evenementenbranche, heeft hij zijn kennis en ervaring uitgebreid met de installatie van AV-apparatuur en audiovisuele integraties tijdens zijn stage. Vervolgens heeft hij als projectmanager bij een special effects bedrijf gewerkt, waar hij grondige kennis opdeed van pyrotechnische en speciale effecten.

Als projectmanager heeft Jordy vele succesvolle AV-projecten geleid, van vuurwerkshows op grote festivals en special effects bij videoclips tot audiovisuele ondersteuning bij congressen en product lanceringen. Hij werkt door heel Europa en communiceert vloeiend in het Nederlands, Engels en Duits.

Jordy heeft een passie voor techniek en volgt de nieuwste ontwikkelingen in de AV-techniek op de voet. Hij investeert voortdurend in zijn kennis en de ontwikkeling van audiovisuele systemen, om zijn klanten snel en betrouwbaar van dienst te kunnen zijn. Behalve een perfectionist is hij ook zeer flexibel en oplossingsgericht.

Bij Bastiaansen Services staat de mens altijd centraal en is de AV-techniek slechts een middel om een optimaal resultaat te bereiken. Jordy zet zijn enthousiasme voor audiovisuele toepassingen dan ook graag in om uw evenement of installatie tot een succes te maken.