Over ons

Bastiaansen AV Services is opgericht door Jordy Bastiaansen, die sinds 2012 werkzaam is in de AV branche. Hij werkte als freelancer in de evenementenbranche en volgde de opleiding tot AV technicus. Tijdens zijn stage deed hij ervaring op met de installatie van AV apparatuur en audiovisuele integraties. Daarna werkte hij 2 jaar als projectmanager bij een special effects bedrijf, waar hij grondige kennis opdeed van pyrotechnische en speciale effecten.

Jordy heeft als projectmanager vele AV projecten geleid, van vuurwerkshows op grote festivals en special effects bij videoclips tot audiovisuele ondersteuning bij congressen en productlanceringen. Hij werkt in Nederland, België en Duitsland en communiceert moeiteloos in Engels en Duits.

Jordy heeft een passie voor techniek en weet alles over nieuwe ontwikkelingen in de AV-techniek. Hij investeert continu in kennis en de ontwikkeling van audiovisuele systemen waarmee hij zijn klanten snel en betrouwbaar van dienst kan zijn. Behalve een perfectionist is hij ook zeer flexibel en oplossingsgericht.

Evenementen zijn voor mensen en door mensen. De AV techniek staat altijd in dienst van de mens. Jordy Bastiaansen zet zijn enthousiasme voor audiovisuele toepassingen daarom graag in om u te ondersteunen. Zodat úw evenement of installatie optimaal tot zijn recht komt.