Verhuur

Gaat u een evenement organiseren en bent u op zoek naar audiovisuele apparatuur? Bastiaansen AV Services in Roosendaal maakt het u gemakkelijk met een groot assortiment aan audiovisuele apparatuur van topkwaliteit. Ook voor speciale effecten kunt u natuurlijk bij ons terecht.

De voordelen van AV-verhuur bij Bastiaansen:

  • topkwaliteit AV apparatuur
  • grote keuze
  • deskundig advies
  • creatieve oplossingen
  • volledige technische ondersteuning

Eersteklas AV apparatuur en advies

Bastiaansen houdt de vinger aan de pols van nieuwe ontwikkelingen op AV gebied. Daardoor bieden wij de nieuwste apparatuur en software en vindt u bij ons een grote keuze aan AV apparatuur. Daarnaast adviseren wij u graag over de keuze van licht en geluid om van uw evenement een groot succes te maken. Door onze grote ervaring met de meest uiteenlopende evenementen in binnen- en buitenland zorgen wij voor de beste passende AV oplossing.

Innovatieve AV oplossingen

Bij ons kunt u natuurlijk terecht voor de huur van een beamer en een projectiescherm. Maar ook voor uw congres met break-out zalen en een plenaire zaal met spectaculaire openingsshow. Heeft u hulp nodig met uw powerpoint? Ook dit is geen probleem, wij helpen u graag. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om al uw presentaties te controleren en te managen vanuit een centrale plek. In de zogeheten speaker ready room kunnen uw sprekers hun presentatie controleren, aanpassen en uploaden.

Wij verzorgen innovatieve AV oplossingen, presentatie management, podium en toneel design. Wij leveren vakkundige mensen, goede materialen en passende oplossingen voor ieder budget. Wij gaan graag met u in gesprek om uw bedrijf en doelstellingen te leren kennen. Op basis daarvan maken wij een concept dat aansluit bij uw behoeftes, zo maximaliseren we de impact en minimaliseren we de kosten.

Full-service AV verhuur inclusief ondersteuning

Veel van onze klanten houden de organisatie van hun evenement graag in eigen hand en huren AV apparatuur met ondersteuning bij ons. Hierdoor heeft u geen omkijken naar de opbouw en uitvoering van het audiovisuele systeem. Wij kunnen de volledige uitvoering en op- en afbouw voor onze rekening nemen, zodat u verzekerd bent van een perfect verlopende show.