AV installatie

Bent u op zoek naar een AV specialist voor de installatie van audiovisuele apparatuur op uw locatie? Bastiaansen AV Services in Roosendaal helpt u graag met advies, ontwerp en installatie van een AV systeem op maat. Of het nu gaat om collegezalen, vergaderruimtes, congreszalen, hotels of signage in winkelpanden – Bastiaansen heeft een passende oplossing voor elke AV uitdaging.

Voorbeelden van audiovisuele systemen die wij installeren:

  • Complete audio/licht/video systemen
  • PA systemen
  • Conferentie systemen
  • Boardrooms
  • Narrowcasting
  • Domotica
  • Interactieve beeldschermen en flipovers

Uw AV project door ons geïnstalleerd

Heeft U een AV installatie maar zoekt U nog deskundige AV installateurs. Wij installeren namens Uw bedrijf de AV installatie op locatie, of dit nu gaat om het uitvoeren van een compleet project of ondersteuning binnen uw eigen team.  Van het meedenken naar de passende oplossing tot het opleveren op locatie.

Betaalbare AV installatie en uitstekende service

Als merkonafhankelijk adviseur vindt Bastiaansen altijd de best passende en meest betaalbare oplossing voor uw audiovisuele wensen. Wij gaan graag een gesprek met u aan en brengen uw locatie en uw wensen zorgvuldig in kaart. Vervolgens begeleiden we u zowel bij het ontwerp als de aankoop en installatie van alle AV apparatuur. Wilt u het gehele traject uitbesteden? Kan ook, wij ontzorgen u graag, waarbij u natuurlijk kunt rekenen op een goede communicatie en terugkoppeling in alle fasen van het proces.

Is de installatie eenmaal afgerond, dan maken wij u en uw personeel vertrouwd met alle aspecten van het AV-systeem. Wij staan altijd klaar voor het oplossen van problemen en bieden blijvende ondersteuning, zodat u zorgeloos plezier heeft van uw audiovisuele installatie.