AV installatie

Op zoek naar een professionele AV specialist voor de installatie van audiovisuele apparatuur op uw locatie? Bij Bastiaansen AV Services in Roosendaal bent u aan het juiste adres. Wij bieden advies, ontwerp en installatie van op maat gemaakte AV systemen voor diverse toepassingen, zoals collegezalen, vergaderruimtes, congreszalen, hotels en signage in winkelpanden.

Onze expertise omvat een breed scala aan audiovisuele systemen, waaronder:

  • complete audio-, licht- en videosystemen
  • PA-systemen
  • conferentie- en boardrooms
  • narrowcasting
  • domotica
  • interactieve beeldschermen en flipovers.

Of u nu op zoek bent naar ondersteuning binnen uw eigen team of een compleet project wilt uitbesteden, wij zorgen voor een naadloze installatie van uw AV systeem.

Als merkonafhankelijk adviseur bieden wij de meest betaalbare en best passende oplossing voor uw audiovisuele wensen. We brengen uw locatie en wensen zorgvuldig in kaart en begeleiden u bij het ontwerp en de aankoop van alle AV apparatuur. Wilt u het gehele traject uitbesteden? Geen probleem, wij ontzorgen u graag met goede communicatie en terugkoppeling in alle fasen van het proces.

Nadat de installatie is afgerond, zorgen wij ervoor dat u en uw personeel vertrouwd raken met alle aspecten van het AV-systeem. We bieden blijvende ondersteuning en staan altijd klaar om eventuele problemen op te lossen, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw audiovisuele installatie. Kies voor Bastiaansen Services voor een betaalbare AV installatie en uitstekende service.